6

Møldrup Skytteforening

6

Møldrup Skytteforening, Rugvænget 2, 9632 Møldrup  ( I Kælderen under Møldrup Hallen )

*  Forside

*  Om os

*  Åbningstider

*  Opslagstavlen

*  Galleri

*  Bestyrelse

*  Find vej

*  Kontakt

*  .

Anschutz luftgevær

Links:

*  DGI

*  Dalgascentret

*  EuroSimulator

*  Skydestillinger

*  Skoleskydning

Patron40%a  Om os

Skydning er en sport for alle.

Det er aldrig for sent at begynde, vi har medlemmer lige fra skolealderen

til langt hen i pensionsalderen og det er samtidig for hele familien. Skydning er ikke kun konkurrence, det er også fællesskabet om en idræt, godt kammeratskab og hyggeligt samvær med ligesindede i bestræbelserne på ikke bare at opnå færdigheder i skydning, men også med fokus på personlig udvikling og udfordringer.

Har du lyst til at prøve en spændende og udfordrende sport, er du vel-kommen til et besøg en træningsaften.Du vil her få en snak med en kyndig skytte/hjælper, som vil guide dig gennem din første skydning, både ung som senior.

Vi har 8 baner med hæve/sænke borde og elektronisk skivetræk, og som medlem af foreningen kan du låne våben, høreværn, og andet udstyr gratis.

Der er altid kompetente hjælpere på banen og ingen er overladt til sig selv, men får hjælp efter behov.

Skydning er en idræt for hele familien.